Meihin voi ottaa yhteyttä 365 päivää vuodessa. Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: info@padelsalo.com.

Halutessasi voit myös soittaa meille tai laittaa viestiä WhatsApp:ssa numeroon +358 45 668 2425

Kenttien osoite: Tahkonkatu 5, Salo, Suomi.

Jos sinulla on kysyttävää meistä tai padelista, ota yhteyttä!

Kuka on Padel Salo?

Teemu Rannikko

Koris on ollut osa elämääni aina ja viimeiset 20 vuotta olen pelannut ammattilaisena. Urani ulkomailla kesti 13 vuotta ja viimeiset kolme kautta olen edustanut Salon Vilpasta.
Padel-taitoni eivät ole vielä sellaiset, että lähtisin niillä kehuskelemaan, mutta toivottavasti näiden uusien kenttien myötä myös taitoni kehittyvät.

Nähdään OP Lounaismaan kentillä!

Marius Van Andringa

Olen vuonna 1994 syntynyt suomalais-ranskalainen ammattiurheilija. Nuorempana harrastin jalkapalloa sekä koripalloa. Koripallosta on sittemmin tullut ammattini.

Urani alkoi vuonna 2014 Joensuun Katajasta, jossa pelasin kaksi vuotta. Sieltä matka on jatkunut monen Korisliigaseuran kautta Ranskan pelikentille.
Olen ollut mukana U-20 -joukkueessa ja miesten haastajamaajoukkueessa, josta seuraava askel olisi toivon mukaan Susijengi. 

Padelista innostuin vuonna 2017 ja siitä on muodostunut vahva intohimo. 

Nähdään kentillä!

Matias Kuusinen

Moikka! Olen vuonna 1993 syntynyt rakennusalan yrittäjä ja innokas padel-harrastaja. Työni rakennusalalla keskittyy paljolti huoneistoremonttien pohjaratkaisu- ja keittiösuunnittelun sekä tavaranhankinnan ympärille. 

Vapaa-aika kuluu urheilun ja erityisesti padelin parissa. Kesäisin viihdyn myös vesillä ja golfkentillä. “Henkirei’äksi” kehkeytynyt padel-innostus syttyi kaveriporukan kanssa vuonna 2017. Padel kiehtoo lajina yhteisöllisyytensä vuoksi ja jos on minkäänlaista mailapelitaustaa pohjilla saa yleensä jo hyvät pallorallit aikaan kenen tahansa kanssa.

Tapaamisiin Salon padel-kentillä!